Rent vann hytte

Alltid rent vann i campingvognen/bobilen og båten!

Den optimale løsningen for trygt drikkevann på hytta. Med ekstra humusfilter (pre-filter), og kobles enkelt til sisterne, brønnvann eller annen usikret drikkevannskilde. Systemet leveres med egen drikkevannskran og hurtigkoblinger (JG) for enkel tilpasning og tilkobling til eksisterende røropplegg.

Systemet monteres på vegg, ofte under kjøkkenbenk eller lignende, og kobles direkte til drikkevannskranen som følger med. Ren vann hytte har et eget pre-filter, som er spesielt egnet der det er humus eller større partikler i vannet, for eksempel rust.

Filtersystemet inneholder:

  • Pre-filter med porestørrelse 1 μm
  • KDF rensesystem – redokslegering med ionisert kobber og sink
  • OSC®-filter – vårt patenterte, granulerte, aktive kull
  • Keramikk – med porestørrelse på 0,3 μm (0,003 mm)
  • Massivt kull – pressformet kullstav

CW42®-systemet renser vann fra enhver ferskvannskilde til sunt, rent og friskt drikkevann. Det fjerner eller kontrollerer innholdet av bakterier, farlige metaller og kjemikalier, og gir deg et drikkevann som er renere enn det som kreves i Verdens Helseorganisasjons (WHO) kvalitetsstandarder.

Vår renseteknologi garanterer et rent, friskt og velsmakende drikkevann rett fra springen, uansett kvaliteten på vannet før rensing. Systemet er et rent gjennomstrømningsfilter, det drives kun av vanntrykk. Det er ingen elektronikk involvert. Systemet stopper å levere vann når filterene må renses/byttes. Det er derfor ingen fare for at forurenset vann renner igjennom rensesystemet.

Med et CW42 system, trenger man ikke å bekymre seg for kvalitet på vannkilden uansett hvor du stopper for å fylle (NB! systemet renser ikke saltvann).

Les mer om CW42-teknologien her

Spesifikasjoner

Mål

Bredde: 44 cm
Dybde: 15 cm
Høyde: 36 cm

Kapasitet

3,2 liter/min. Filterbytte etter ca 4 000 liter. Enheten tåler ikke frost.

CW42®-teknologien

Alltid rent vann, der du er!

Rensesystemet CW42® brukes i en rekke sammenhenger, både av privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.

CW42®-systemet er en kombinasjon av ny og eksisterende teknologi, som renser vann fra enhver ferskvannskilde til sunt, rent og friskt drikkevann. Det fjerner eller kontrollerer innholdet av bakterier, farlige metaller og kjemikalier, og gir deg et drikkevann som er renere enn det som kreves i Verdens Helseorganisasjons (WHO) kvalitetsstandarder.

Produktserien er utviklet av Clear Water Group (norsk selskap, etablert i 1997), som har drevet forskning og utvikling siden 1989. Det har resultert i en helt unik vannrenseteknologi, CW42-teknologien. Teknologien gir alltid rent, trygt og godt drikkevann, uansett råvannskvalitet. Teknologien er testet, godkjent og patentert.