Rent vann hjem

Fyll en karaffel med friskt og helt rent drikkevann - rett fra springen!

Rent Vann Hjem er beregnet på montering i kjøkkenbenk med en eksklusiv Grohe® Costa L kvalitetskran på benken. En drikkekran på kjøkkenbenken gir en egen opplevelse av trygghet. Ingenting er så godt som et glass med friskt, kaldt og rent vann. Gi deg selv og familien din de beste forutsetninger for god helse.

Filtersystem med CW42®-teknologi for rensing av drikkevann. Systemet monteres på vegg, ofte under kjøkkenbenk, i et skap eller lignende, og kobles direkte til drikkevannskran eller settes i forkant av vannkjøler/kaffemaskin.

Filtersystemet inneholder:

  • KDF rensesystem – redokslegering med ionisert kobber og sink
  • OSC®-filter – vårt patenterte, granulerte, aktive kull
  • Keramikk – med porestørrelse på 0,3 μm (0,003 mm)
  • Massivt kull – pressformet kullstav

CW42®-systemet renser vann fra enhver ferskvannskilde til sunt, rent og friskt drikkevann. Det fjerner eller kontrollerer innholdet av bakterier, farlige metaller og kjemikalier, og gir deg et drikkevann som er renere enn det som kreves i Verdens Helseorganisasjons (WHO) kvalitetsstandarder.

Det er store variasjoner i kvaliteten på drikkevannet, selv her i Norge. Forurensning av drikkevann skjer ikke bare i private drikkevannsanlegg eller usikrede drikkevannskilder, som brønn, cisterne etc. Det skjer ofte på grunn av dårlig forfatning på det offentlig vann- og avløpsnettet. Vi ser stadig eksempler i media på at gravearbeid og lignende har ført til at vanntrykket faller, og at det lekker kloakk inn i drikkevannet. Vann- og avløpsrørene er stort sett lagt ved siden av hverandre. Er du omringet av landbruk, er muligheten for tilsig av sprøytemidler/pesticider tilstede. En del steder smaker og lukter det vondt av vannet. Selv om det i seg selv ikke er skadelig, er det lite innbydende. En del mennesker er hypersensitive for metaller og noen bekymrer seg for mengden klor vi får i oss. Utfordringene er mange. En del tenker at kjøp av flaskevann er løsningen. Tester viser imidlertid at flaskevann ofte er av dårligere kvalitet enn vann fra kranen hjemme. Dessuten er det dyrt og meget lite miljøvennlig.

Det patenterte rensesystemet vårt løser utfordringene. Det fjerner klor, bakterier og parasitter som kan gjøre deg og din familie syke. Lukt, farge, og dårlig smak fjernes også. Systemet er meget enkelt å installere, krever minimalt vedlikehold og passer inn under oppvaskkummen/i et skap.

Les mer om CW42-teknologien her

Spesifikasjoner

Mål

Bredde: 30 cm
Dybde: 15 cm
Høyde: 36 cm

Kapasitet

3,2 liter/min. Filterbytte etter ca 4 000 liter. Enheten tåler ikke frost.

CW42®-teknologien

Alltid rent vann, der du er!

Rensesystemet CW42® brukes i en rekke sammenhenger, både av privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.

CW42®-systemet er en kombinasjon av ny og eksisterende teknologi, som renser vann fra enhver ferskvannskilde til sunt, rent og friskt drikkevann. Det fjerner eller kontrollerer innholdet av bakterier, farlige metaller og kjemikalier, og gir deg et drikkevann som er renere enn det som kreves i Verdens Helseorganisasjons (WHO) kvalitetsstandarder.

Produktserien er utviklet av Clear Water Group (norsk selskap, etablert i 1997), som har drevet forskning og utvikling siden 1989. Det har resultert i en helt unik vannrenseteknologi, CW42-teknologien. Teknologien gir alltid rent, trygt og godt drikkevann, uansett råvannskvalitet. Teknologien er testet, godkjent og patentert.